SKINNPLEIE

449
NOK
Forventet levering: 5-10 hverdager
  • Varemerke:Leather Master
  • Farge:
  • Varemerke:Leather Master
  • Utseende:Plast
  • Serie:LÄDERVÅRD

For pleie og vedlikehold av lær- og skinnmøbler tilbyr vi vår lærpleiepakke. I denne pakken inngår en beskyttende lærkrem (250 ml) som holder læret smidig og mykt. Kremen øker holdbarheten mot flekker og gjør læret mer slitesterkt. Denne bør brukes ca. 2–4 ganger per år. Et mykt rengjøringsmiddel til lær (250 ml) som passer for de fleste lærtyper da den er svært mild. Rengjøringsmiddelet bør brukes 6–12 ganger per år. Det følger også med en klut og en svamp. Merk at dette ikke gjelder for nubuck, semsket og mocca.

Spesifikasjoner
Skinnpleie
Skinnpleie
Øvrig
VaremerkeLeather Master
SerieLÄDERVÅRD
Farge
UtseendePlast
Artikkelnummer: LM-001
Forventet levering: 5-10 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Sende mail

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Hverdager
    10.00 - 15.00
Leather Master
Leather Master
Leather Master - Skandinaviske mestere

Som tittelen sier, er Leather Master skandinaviske eksperter som produserer og selger produkter for profesjonelt materiale- og møbelpleie. Gi møblene dine litt ekstra kjærlighet sammen med Leather Master.

Forleng levetiden på dine møbler med Leather Master

Fokus for Leather Master er møbelpleie, men har også kunder i bilindustrien. Kompetansen strekker seg til forskjellige typer materialer, som lær, tekstiler og tre. Enten du trenger å rengjøre, reparere eller vedlikeholde møblene dine, tilbyr Leather Master et bredt spekter av hundrevis av produkter.

Bestill Leather Master online hos oss på Furniturebox

Ta et klokt valg og kjøp møbelbeskyttelse - både pleiende- og rengjøringsprodukter. Ta vare på møblene dine så varer de lenge.

Mer fra: Leather Master