Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
10% på ALT! Kode: 10DEAL Opphører om:

Skinnpleie

Lærpleiepakke for skinnmøbler
349,-
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
5d 14h 17m 54s
Gjelder for hele sortimentet, og i tillegg for nedsatte produkter. Angi koden i kassen.
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Øvrig
ArtikkelnummerLM-001
VaremerkeLeather Master
SerieLÄDERVÅRD
Farge
UtseendePlast

Beskrivelse

For pleie og vedlikehold av lær- og skinnmøbler tilbyr vi vår lærpleiepakke. I denne pakken inngår en beskyttende lærkrem (250 ml) som holder læret smidig og mykt. Kremen øker holdbarheten mot flekker og gjør læret mer slitesterkt. Denne bør brukes ca. 2–4 ganger per år. Et mykt rengjøringsmiddel til lær (250 ml) som passer for de fleste lærtyper da den er svært mild. Rengjøringsmiddelet bør brukes 6–12 ganger per år. Det følger også med en klut og en svamp. Merk at dette ikke gjelder for nubuck, semsket og mocca.

Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle