Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Fargebeskytter 250 ml

259,-
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Øvrig
Artikkelnummer123141
SerieLeather Master
Farge
KampanjeVåre beste tilbud
Innhold (ml)250
UtseendeKobber

Beskrivelse

Ta vare på og beskytt møblene dine med rett vedlikehold. Leather Master Leather Dye Guard fargebeskytter 250 ml er en vannbasert krem som beskytter framfor alt lyse lærtyper, som er spesielt sårbare for fargeslipp fra andre tekstiler som for eksempel klær, puter og pledd. Kremen øker ikke bare lærets motstandskraft mot daglig slitasje, men også mot smuss og fett. Kremen gir også en effektiv beskyttelse for å beholde en fin læroverflate. Merk at fargebeskyttelsen ikke kan brukes på nubuck, mocca eller tekstiler.

Handle Stil | #Furniturebox

Andre kunder var også interessert i
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle