FARGEBESKYTTER250 ml

329
NOK
Forventet levering: 5-10 hverdager
  • Varemerke:Leather Master
  • Farge:
  • Varemerke:Leather Master
  • Innhold (ml):250
  • Utseende:Kobber
Ta vare på og beskytt møblene dine med rett vedlikehold. Leather Master Leather Dye Guard fargebeskytter 250 ml er en vannbasert krem som beskytter framfor alt lyse lærtyper, som er spesielt sårbare for fargeslipp fra andre tekstiler som for eksempel klær, puter og pledd. Kremen øker ikke bare lærets motstandskraft mot daglig slitasje, men også mot smuss og fett. Kremen gir også en effektiv beskyttelse for å beholde en fin læroverflate. Merk at fargebeskyttelsen ikke kan brukes på nubuck, mocca eller tekstiler.
Spesifikasjoner
Fargebeskytter 250 ml
Fargebeskytter250 ml
Øvrig
VaremerkeLeather Master
Farge
Innhold (ml)250
UtseendeKobber
Artikkelnummer: 123141
Forventet levering: 5-10 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Sende mail

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Hverdager
    10.00 - 15.00
Leather Master
Leather Master
Leather Master - Skandinaviske mestere

Som tittelen sier, er Leather Master skandinaviske eksperter som produserer og selger produkter for profesjonelt materiale- og møbelpleie. Gi møblene dine litt ekstra kjærlighet sammen med Leather Master.

Forleng levetiden på dine møbler med Leather Master

Fokus for Leather Master er møbelpleie, men har også kunder i bilindustrien. Kompetansen strekker seg til forskjellige typer materialer, som lær, tekstiler og tre. Enten du trenger å rengjøre, reparere eller vedlikeholde møblene dine, tilbyr Leather Master et bredt spekter av hundrevis av produkter.

Bestill Leather Master online hos oss på Furniturebox

Ta et klokt valg og kjøp møbelbeskyttelse - både pleiende- og rengjøringsprodukter. Ta vare på møblene dine så varer de lenge.

Mer fra: Leather Master