Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

TV-kabinett med 3 skuffer 120x40x36 cm Brun

1 295:-
Del opp din betaling : 105 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde120 cm
Høyde36 cm
Dybde40 cm
Materiale
MaterialtypeMDF
Øvrig
Artikkelnummer940587
FargenavnBrun
Farge
StilRetro
UtseendeMalet Tre

Beskrivelse

Dette TV-kabinettet med 3 skuffer har en underdimensjonert, men stilig design med elegante dekorative mønstre i forskjellige farger, og det kan brukes som et sidebord, hifi-skap, skjenk, lavbord osv. Dette retro-designede sideskapet vil være et praktisk så vel som svært dekorativt tillegg til ditt hjem. Den store toppen er ideell for å plassere TV, rutere, multimedieapparater eller vise dekorative gjenstander, fotorammer eller potteplanter, mens de tre skuffene gir god plass til å oppbevare alle slags mindre gjenstander som nøkler, notisblokker, penner og annet krims-krams organisert og innenfor rekkevidde. Takket være det høykvalitets MDF-materialet og de sterke stålbenene, er denne TV-benken veldig solid og holdbar. Montering er veldig enkelt.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle