☀️Ready... Set... SUMMER! Opptil 30% på hagemøbler!☀️
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

TV-kabinett 120x30x40 cm

2 995,-
Delbetale fra: 183 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde30 cm
Lengde120 cm
Høyde40 cm
Dybde30 cm
Materiale
MaterialtypeStål
Øvrig
Artikkelnummer941667
FargenavnSølv
Farge
StilIndustriell
UtseendeTreSvart Tre

Beskrivelse

Dette stilige, industrielle TV-kabinettet vil være et flott dekorativt tilbehør på soverommet eller i stuen. HiFi-kabinettet er laget av galvanisert stål som gjør det nærmest uknuselig. Det kan ha noen skjønnhetsfeil som ikke er laget med hensikt, men som forsterker kabinettets spektakulære, industrielle og antikke stil. Skuffene og rommet sørger for rikelig med lagringsplass for mottaker, DVD-spiller, spillkonsoller, andre multimedia-enheter eller ting som bøker, notatblokker og penner. TV-bordet er utstyrt med hjul og kan derfor enkelt flyttes rundt på. Monteringen er enkel.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle