☀️Ready... Set... SUMMER! Opptil 30% på hagemøbler!☀️
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

TV-benk/Kaffebord 110x50x40 cm Grå

1 295,-
Delbetale fra: 105 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde50 cm
Lengde110 cm
Høyde40 cm
Dybde50 cm
Materiale
MaterialtypeMDF
Øvrig
Artikkelnummer940698
FargenavnGrå
Farge
StilIndustriellRustikkRetro

Beskrivelse

Denne attraktive TV-benken med stålben har et moderne, elegant utseende, og vil komplementere møblene i ditt hjem. Denne praktiske TV-benken vil bidra til å holde stua fri for rot på grunn av sitt integrerte lagringsdesign, noe som vil være perfekt for multimediaapparater, bøker, magasiner eller småting du ønsker å holde innenfor rekkevidde. Takket være den robuste konstruksjonen med stålben, er denne TV-benken slitesterk og rengjøres lett med en fuktig klut. Den kan også brukes som kaffebord. Monteringen er veldig enkel.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle