Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

TV-benk resirkulert teak og stål 120x30x40 cm

2 995,-
Delbetale fra: 183 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde120 cm
Høyde40 cm
Dybde30 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer941953
FargenavnBrun
Farge
StilIndustriell
UtseendeTreMetall

Beskrivelse

Denne TV-benken utstråler en rustikk sjarm og er et flott tillegg til interiøret. TV-benken er laget av resirkulert teak som har fått en vakker, polert og lakkert etterbehandling, for å gi det et raffinert utseende. De vakre trekornene gjør hvert møbel unikt og litt annerledes enn det neste. Denne TV-enheten har en solid og stabil overflate, hvor du kan plassere TV'en, fruktkurver, vaser og andre gjenstander. Dette lave bordet har et skap og to oppbevaringsrom, noe som gir god plass til lagring av multimedieenheter, mediebærere og andre gjenstander du vil ha innenfor rekkevidde. Stålrammen legger til benkens stabilitet og industrielle stil. Dette elementet er allerede montert; ingen montering er nødvendig. Viktig merknad: Farger kan variere fra stykke til stykke, noe som gjør hvert møbel unikt. Hvert stykke møbel leveres med tilfeldig mønster.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle