Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Lagerrensing av hagemøbler - Opptil 50%!

TV-benk Høyglans Hvit 140x40,3x34,7 cm

Mer fra: Be Basic
Mål: D40.3 cm
1 995,-
Delbetale fra: 137 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
7d 20h 31m 3s
Gjelder for hele sortimentet, og i tillegg for nedsatte produkter. Angi koden i kassen.
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Dybde40.3 cm
Materiale
MaterialtypeMDF
Øvrig
Artikkelnummer940620
VaremerkeBe Basic
FargenavnHvit
Farge
StilTidløs
UtseendeHvitt Tre

Beskrivelse

Denne høyglans TV-benken vil være midtpunktet i stuen din eller underholdningsrommet ditt. Det har stor plass og et romslig design som fungerer veldig bra. Den stødige konstruksjonen gjør det veldig slitesterkt. Høyglansbehandlingen gir det et elegant utseende og det vil passe inn med alle slags typer dekor. De store skapene og hyllene har stor plass til å oppbevare DVD-spilleren din, spillkonsoller, streamingenheter og andre medieenheter pent organiserte. I tillegg kan du oppbevare kablene ute av syne på grunn av de 4 kabelutgangene. Med vårt høyglans underholdningkabinett for store TV 'er kan du lage et slankt, moderne underholdningssenter for alle dine medier!
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle