☀️Ready... Set... SUMMER! Opptil 30% på hagemøbler!☀️
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

TV-benk heltre gran 120x33x35 cm

Mål: D33 cm
1 595,-
Delbetale fra: 119 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Dybde33 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer941793
FargenavnBrun
Farge
StilIndustriell
UtseendeTre

Beskrivelse

Denne retro TV-benken utstråler en rustikk sjarm som vil passe inn på soverommet eller stuen. Dette svært stabile og slitesterke HiFi-kabinettet er laget av heltre gran. Den robuste toppen er ideell for å plassere TV-apparatet eller HiFi-systemet eller andre dekorative eiendeler som vaser eller fruktskåler. Skuffene har plass til å oppbevare dine DVD-spillere, spillkonsoller, streaming-enheter, medie-bærere, osv. ryddig og organisert. Det unike koffert-designet gir kommoden et gammeldags design. Monteringen er enkel.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle