SPRING DEALS - Nedsatte priser på store deler av sortimentet!
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

TV-benk 120x40x50 cm heltre furu Panama Range

Brun
2 599:-
Del opp din betaling : 165 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde120 cm
Høyde50 cm
Dybde40 cm
Materiale
MaterialtypeMassiv Furu
Øvrig
Artikkelnummer1178880
FargenavnBrun
Farge

Beskrivelse

Denne slående TV-benken har et rustikt og gammeldags design som blir midpunktet i stuen! Dette TV-stativet er laget av heltre furu, og er svært solid og holdbart. Det elegante designet vil gjøre det til et brukervennlig og usedvanlig dekorativt tillegg til hjemmet. Stereoskapet har 2 dører og 2 rom, som gir god plass til å holde alle slags mindre gjenstander som nøkler, notisblokker, penner, så vel som andre småting organisert og innen rekkevidde. I tillegg er den store toppen ideell for å plassere TV, ruter, multimedieapparater eller for å vise dekorative gjenstander. HiFi-benken er enkel å montere.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle