☀️Ready... Set... SUMMER! Opptil 30% på hagemøbler!☀️
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

TV-benk 120x35x35 cm massiv teak

2 495,-
Delbetale fra: 160 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde35 cm
Lengde120 cm
Høyde35 cm
Dybde35 cm
Materiale
MaterialtypeResirkulert teak
Øvrig
Artikkelnummer941196
FargenavnBrun
Farge
StilIndustriell
UtseendeTreMetall

Beskrivelse

Denne TV-benken i kolonialstil er laget av massiv teak og vil legge et landlig preg over ditt interiør. Den kan også brukes som et sidebord, HiFi-benk eller skjenk. TV-benken har en solid bordplate av løvtre hvor du kan plassere TV, ruter, multimedieutstyr eller vise dekorative gjenstander som fotorammer, fruktkurver eller vaser. Oppbevaringsrommet og de 2 skuffene gir god plass for å holde alle slags mindre elementer organisert og i nærheten. Viktig merknad: Farger og kornstruktur kan variere fra stykke til stykke, hvilket gjør våre TV-benker unike; leveringen er tilfeldig.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle