Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

TV-benk 100x30x50 cm heltre mango

2 395:-
Del opp din betaling : 155 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde100 cm
Høyde50 cm
Dybde30 cm
Materiale
MaterialtypePulverlackade JärnbenMassivt Mangoträ
Øvrig
Artikkelnummer1158014
FargenavnBrun
Farge
StilIndustriell

Beskrivelse

Hvis du leter etter en enkel rustikk sjarm for interiørdekorasjonen, vil TV-benken i heltre mango gjøre susen. Denne TV-benken er utstyrt med god plass for organisering av forskjellige gjenstander, og vil definitivt være et praktisk og iøynefallende tillegg i hjemmet ditt. HiFi-skapet er laget av heltre som er påført i en vakker polert, malt og lakkert etterbehandling, noe som utstråler et raffinert utseende. Heltre mango har både styrke til å bære vekten, og motstå slitasje over tid. I tillegg gjør det utsøkte håndverket og den vakre kornstrukturen hvert møbel unikt og litt forskjellig fra det neste. De solide, pulverlakkerte jernbenene sikrer stabilitet og holdbarhet. Viktig merknad: Variasjoner i farge og kornstruktur gjør hver av TV-benkene våre unike og litt forskjellige fra de neste; hver TV-benk leveres med tilfeldig mønster.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle