Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
⛱️ Summer SALE - Opptil 50% på over 500 produkter! ⛱️

TV-benk brun 120x30x40 cm heltre mahogni

Mer fra: Be Basic
Brun
1 995,-
Delbetale fra: 137 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde30 cm
Lengde120 cm
Høyde40 cm
Materiale
MaterialtypeMassivt Mahognyträ
Øvrig
Artikkelnummer1178825
VaremerkeBe Basic
FargenavnBrun
Farge
StilRustikk

Beskrivelse

Dette TV-skapet har et elegant, men praktisk design, og er laget av heltre mahogni. Det vil definitivt bli et fokuspunkt i rommet. Denne TV-benken i vintage stil, laget av heltre mahogni, vil gi et tidløst tillegg i hjemmet. Mahogni er et tropisk løvtre, som skiller seg ut med sin skjønnhet, holdbarhet og farge. Hvert trinn i prosessen utføres med største omhu, fra polering og maling til lakkering. Benken gir god lagringsplass for å holde dine forskjellige ting pent organisert. Det unike korsdesignet gir stabilitet og holdbarhet. Produktet er enkelt å montere.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle