Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

CORRY Overmadrass 140x200x6

Overmadrass av polyesterskum. Mål: 140 x 200 cm:
2 395:-
Del opp din betaling : 155 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 12-20 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde140 cm
Lengde200 cm
Tykkelse6 cm
Sengemål140x200 cm
Materiale
Materialtype100% polyester
Øvrig
Artikkelnummer520175
FargenavnHvit
Farge
StilModerne

Beskrivelse

CORRY Overmadrass 140x200x6 gjør sengen din ekstra komfortabel. Med god elastisitet og ekstra støtte kommer den til å forbedre nattesøvnen din . En god overmadrass kommer til å forlenge livslengden på sengen din fordi at overmadrassen er den delen av sengen som blir utsatt for den største slitasjen. Snur du overmadrassen din med jevne mellomrom kommer du også til å forlenge madrassens levetid. Denne overmadrassen er laget av et elastisk polyeterskum som gir hele kroppen korrekt støtte og komfort. Kompletterer du med en avtagbar og vaskbar madrassbeskytter holder du sengen ren og fin lenger. Det er anbefalt å bytte overmadrass hvert femte år.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle