Akkurat nå: 10% EKSTRA rabatt på alle sofaer. Kode: SOFA10
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

CORRY Overmadrass 120x200x6

Overmadrass av polyesterskum. Mål: 120 x 200 cm.
1 195:-
Del opp din betaling : 100 NOK/Måned
Leveransetid
Forventet levering: 6-8 uker
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde120 cm
Lengde200 cm
Tykkelse6 cm
Sengemål120x200 cm
Materiale
Materialtype100% polyester
Øvrig
Artikkelnummer520174
FargenavnHvit
Farge
StilModerne

Beskrivelse

CORRY Overmadrass120x200x6 er ettergivende og skjenker deg den komforten som kommer til å forbedre nattesøvnen din . En overmadrass kommer dessuten til å gi sengen din en lengre livslengde fordi at overmadrassen er den delen av sengen som blir mest utsatt og derfor mest sliten. Snu madrassen med jevne mellomrom, slik at du sliter den jevnt, så kommer den til å holde lenge. Denne overmadrassen er laget i elastisk polyesterskum som gir hele kroppen din behagelig støtte. Det er anbefalt å bytte ut overmadrassen omtrent en gang hvert femte år.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle