Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Madrasser

 Vis 186 st Madrasser på tilbud - Opptil 21% rabatt!

Våre beste tilbud
Sorter etter
1163 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Funksjon
Sengemål
Stil
Type
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Vi mennesker tilbringer omtrent en tredjedel av livet i sengen. For å få mest mulig ut av denne tiden og sove best mulig, er det viktig å ha en madrass som passer til den enkelte. Det finnes mange ulike madrasser på markedet og det kan være en utfordring å finne akkurat riktig type - noen vil ha store, andre små, noen vil ha harde og andre myke. Noen vil ha regulerbare senger, andre foretrekker å ikke bruke altfor mye penger på dem. Madrasser finnes i alle slags prisklasser, men det er ikke noen automatikk i at de dyre er mye bedre enn billige madrasser. Prøv deg fram!

Finn riktig madrass

Våkner du frisk og opplagt hver dag? I så fall er du heldig, og antakelig har du en madrass som passer perfekt til din kropp og dine behov. Hvis du derimot er av dem som skulle ønske du våknet frisk og opplagt hver dag, så kan det være en idé å kjøpe ny madrass. Og våkner du hver dag og har vondt i ryggen, så er det et tydelig tegn på at madrassen din ikke er bra for deg. Så er spørsmålet hva du skal velge? Her finnes det ingen fasit, du må selv finne ut hva som er best for deg, om du skal ha en hard madrass eller en mykere variant. Et par tommelfingerregler er det imidlertid: Sengen bør være så bred som mulig og minst ti centimeter lengre enn deg.

Sov godt med ny madrass

Har du vondt i ryggen når du våkner om morgenen? Det kan være et tegn på at du sover på en madrass som er feil for deg. Noen kropper slapper best av på harde madrasser, andre på myke. Du må selv prøve deg fram og finne ut hva som er det riktige for deg. Kjøp madrasser på nettet, her finner du både rammemadrasser og vendbare madrasser, pluss overmadrasser og madrassbeskyttere.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.