Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Puff

 Vis 60 st Sittepuff på tilbud - Opptil 23%

Våre beste tilbud
Sorter etter
285 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Form
Funksjon
Sengemål
Stil
Utseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Puff er et praktisk møbel du absolutt bør ha i hjemmet ditt. En puff kan brukes som behagelig støtte til føttene når du sitter og slapper av i godstolen eller i sofaen, men den kan også brukes som bord eller til oppbevaring, for ikke å snakke om at den er en ekstra sitteplass dersom det kommer én gjest til. Kjøp puff på nettet, det finnes mange forskjellige puffer i ulike størrelser og forskjellige materialer, og du finner garantert en som passer perfekt inn i stilen du har valgt å ha i hjemmet ditt. Og hvorfor ikke kjøpe flere puffer hvis du har plass?

Puff til mange behov

En puff kan gjøre mye med et rom. Ikke bare er den praktisk som støtte til føttene når du sitter i sofaen eller i godstolen, men den er en ekstra sitteplass hvis du trenger det, og den kan brukes som bord. Hvis du legger et brett på puffen kan du ha kaffekopp og lysestake på den, enten som sofabord eller som et ekstra bord til pynt i en krok. Noen puffer har lokk med oppbevaringsplass under, noe som er svært praktisk i små hjem der hver kvadratmeter bør utnyttes best mulig. Puffer finner du i mange ulike fasonger, størrelser og materialer. Uansett hvilken stil du har i hjemmet ditt, finnes det en puff som passer perfekt!

Kjøp deg en puff!

En puff er som regel et ganske lite møbel, men den gjør mye ut av seg i et hjem. Det finnes puffer med eller uten oppbevaring, noen er runde og noen er firkantede, noen er høye og noen er lave. Uansett hva du foretrekker, så finnes det en puff som passer til deg! Bruk den som fotskammel når du sitter i sofaen eller i godstolen. Ha den som en ekstra sitteplass når du får en ekstra gjest, eller bruk den som bord med et brett oppå. Kjøp puff online, det er bare å lete seg fram til den varianten du helst vil ha!

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.