Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

DANA Lenestol Vintage Brun

Mål: B64 cm
-8%
3 595:-
Veil. 3 904 NOK
Del opp din betaling : 211 NOK/Måned
Leveransetid
Forventet levering: 6-8 uker
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde64 cm
Høyde armlene7 cm
Sittedybde51 cm
Sittehøyde42 cm
Sittebredde64 cm
Totaldybde sete66 cm
Armlene bredde5 cm
Totalhøyde85 cm
Materiale
Materialtype100% polyester
RammeSponEik
RyggputerPolyuretan Skum
Martindale35000
StoppingPU skum
Antall
Antall sitteplasser1 st
Øvrig
Artikkelnummer696395
FargenavnBrun
Farge
KampanjeVåre beste spring deals
StilRustikk
Krever monteringJa
UtseendeLær
StoffnavnSton 1

Beskrivelse

Dana er en klassisk lenestol i brunt, lærlignende stoff som puster vintage og historie. Formgivningen har glatte overflater, avrundede formen og knappet rygg. Stilen er fin, stor og utstråler klasse. Et stoppet sete gjør at du sitter behagelig og den elegante stilen gjør at lenestolen passer like bra som en innredningsdetalj i gangen, som en del av loungegruppen.

Material og vedlikeholdsråd

  • Møbelstoffet har en slitestyrke på 35 000 Martindale. (For å ha noe å sammenligne med er en tommelfingerregel at minst 15 000 anbefales til hjemmemiljø og 30 000 til offentlig miljø).
  • Impregnere stoffet med Tekstilvedlikehold for å få et møbel som holder i mange, mange år fremover. Produktene gir en bra beskyttelse og gjør sånn at flekker ikke setter seg.

Dana er en serie som tilbyr trendy eleganse og en hjemmekoselig følelse til hjemmet ditt. Serien består av en rekke forskjellige sittemøbler i fløyel og lær. I serien finner du sofaer, lenestoler, fotskamler og moderne dagsenger i samme sofistikerte stil. Utvalget av produkter gjør at du enkelt finner dine favoritter som passer til akkurat deg og ditt hjem.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle