Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Lenestol med fotskammel

 Vis 16 st Lenestol med fotskammel på tillbud - Opptil 37% rabatt!

Våra bästa spring deals
Populære filter:
Sorter etter
101Produkter
Filter
Sorter etter Mest populære
Stil
Serie
Utseende
Funksjon
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Farge
Antall sitteplasser
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Våra bästa spring deals
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Forventet levering inden 10 hverdage
Ingen hyggelig stue er komplett uten minst en lenestol med fotskammel. Uansett om du skal slappe av foran TVen eller med en god bok er det fint å kunne slappe av skikkelig.

Det er viktig å koble av

I de fleste hjem som har en lenestol med fotskammel er dette ofte den første sitteplassen som blir opptatt på lørdagskvelden. Det å kunne lene seg tilbake og legge føttene høyt kan gjøre underverker i en stresset hverdag. Dessuten er det ikke alltid så populært å legge føttene på bordet.

Vi har ulike tilbud i forskjellige farger, stoff og prisklasser - uansett hvilken lenestol med fotskammel du har bruk for har vi noe for deg. Nå kan du virkelig slappe skikkelig av etter en lang dag. Bare pass på at du er tidlig ute og får den beste sitteplassen i stua.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.