Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Howard lenestol

 Vis 16 st Howardlenestoler på tilbud - Opptil 21% rabatt!

Våre beste tilbud
Sorter etter
38 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Hvis du er ute etter en smakfull og stilig lenestol for å krype opp i under kalde høstkvelder, kan Howard lenestolen være et flott alternativ. De myke avrundede formene, og de smakfulle svingbare trebenene med hjul har gjort denne lenestolen til en flott favoritt i mange hjem. Lenestolen gir høy komfort, og er det perfekte stedet og sitte å lese en god bok i. Hvis du er ute etter en billig Howard lenestol, vil du finne den veldig enkelt online. Her er tilbudet større og det er lettere å få et godt overblikk. Her kan du i tillegg sammenligne ulike produkter med hverandre, som garanterer at du får den beste lenestolen for dine penger.

Hvorfor skal jeg velge en Howard lenestol?

Den klassiske Howard lenestolen finnes i en rekke farger og stoffer, det du velger avhenger helt av din personlige smak. Hvis du er ute etter et mer diskret og stilrent møbel er kanskje grå eller beige nyanse å anbefale, mens en rosa modell passer godt hvis du er ute etter et møbel som skal stikke seg frem. Lenestolen er også tilgjengelig med fløyelstrekk, et stoff som føles mykt og behagelig mot huden. Lenestolene har også vendbare lommer med avtakbare og vaskbare trekk. Disse bør kjemisk renses for best resultat. For å nyte enda bedre av din nye Howard lenestol kan du kombinere den med en fotskammel og sofa fra samme serie. Uansett hva du velger, vil du garantert finne en lenestol som appellerer til deg litt ekstra.

Høy kvalitet til lav pris på Howard lenestol

En ny lenestol i stuen eller på kontoret kan løfte hele rommet og gi det et flottere inntrykk. Hvis du vil kjøpe Howard lenestol på internett, kan du gjøre det hos oss på furniturebox.no. Hos oss finner du et bredt utvalg av designmøbler til gode priser, alltid av høyeste kvalitet. Enten du leter etter en stilren lenestol eller en stor myk sofa, har vi det du leter etter. Finn din favoritt i vårt fantastiske utvalg, kjøp Howard lenestol online!

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.