Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

DANA Fløyelsbenk Mørkegrå

Mål: B84 cm
2 495,-
Delbetale fra: 160 NOK/Måned
Gjør dine valg
Svart
+ 0 NOK
Grønn
+ 0 NOK
Blå
- 400 NOK
Grå
+ 0 NOK
Velg fargenavn
Leveransetid
Forventet levering: 6-8 uker
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde84 cm
Sittedybde42 cm
Sittehøyde38 cm
Sittebredde84 cm
Totaldybde sete42 cm
Totalhøyde38 cm
Materiale
Materialtype100% polyester
RammeSponEik
Martindale35000
StoppingPU skum
Antall
Sitteplasser2 st
Øvrig
Artikkelnummer696408
SerieDana
FargenavnGrå
Farge
StilRustikkKlassisk
Krever monteringJa
UtseendeFløyel
StoffnavnVera 11
Garanti10 år

Beskrivelse

Dana er en mørkegrå fløyelsbenk som tar for seg. Det luksuriøse designet med dreide ben, pikerte (knappet) sittepute og kledd i den mykeste fløyelsen, som setter gullkant på hverdagen din. Benken passer for eksempel inn i gangen når du tar på deg skoene, ved fotenden på soverommet eller som en elegant fotskammel ved sofagruppen. Mulighetene er mange og uansett hvor du velger å plassere din Dana fløyelsbenk, så er vi sikre på at du kommer til å sette pris på både stil og funksjon.

Material og vedlikeholdsråd
Fløyel er et vakkert og mykt materiale som både gir en hjemmekoselig følelse og en eksklusivitet. Stoffet har en kort lugg som gir den myke overflaten og et vakkert skimmer. Beroende på hvordan lyset treffer, kan fargen oppleves litt ulik.

  • For å få bort støv og smuss, støvsug møbelet forsiktig med et mykt børstemunnstykke.
  • Bruk gjerne en håndsteamer med børste for å friske opp stoffet, men vær forsiktig med varmen sånn at du ikke skader stoffet.
  • Luggen kan legge seg noe, det er en del av stoffets sjarmerende karakter og det trenger ikke ses som en defekt.

Dana er en serie som tilbyr trendy eleganse og en hjemmekoselig følelse til hjemmet ditt. Serien består av en rekke forskjellige sittemøbler i fløyel og lær. I serien finner du sofaer, lenestoler, fotskamler og moderne dagsenger i samme sofistikerte stil. Utvalget av produkter gjør at du enkelt finner dine favoritter som passer til akkurat deg og ditt hjem.

Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle