Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Fotskammel

 Vis 153 st Fotskammel på tilbud - Opptil 44%

Våre beste tilbud
Sorter etter
410 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall personer
Funksjon
Type
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Kvalitet
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud
Fotskammel i stua var statussymbol i gamle dager. Så svingte moten og folk prioriterte annerledes møblering av stuene sine. I nyere tid er fotskamler kommet på mote igjen - med veldig god grunn. Fotskammelen får du nå i alle fasonger, farger og putematerialer. Kjøper du fotskammel online kan du enkelt finne en modell blant våre over 250 varianter som passer perfekt sammen med de lenestolene og sofaen du har i stua fra før. Eller du kan velge en helt annen farge som bryter og lager klare skillelinjer i stue-møblementet ditt. En fotskammel tar liten plass og kan lett skyves i skjul når den ikke brukes.

Fotskammelen har utallige bruksområder

Kjøper du fotskammel nå så sparer du også ryggen din neste gang du vil sitte på huk mens du konstruerer et nytt møbel - eller når noen skal sitte med juletreet og lese opp alle til- og fra-lappene. Fotskammelen er også veldig kjekk å stå på når du må strekke deg opp og skifte batteri på brannvarslere eller tørke støv på toppen av veggseksjoner og andre skap. Mange tenker de like gjerne kan bruke en krakk eller pinnestol uten ryggstø i stedet for fotskammel, men disse er gjerne for høyt hevet over gulvnivået til å gjøre samme nytten. Setet på en krakk er i utgangspunktet hardt, mens fotskammelen er designet for å være myk og behagelig, samtidig som den gir støtte.

Unn deg en fotskammel i dag

Kroppen og ryggen din vil takke deg neste gang du lener deg god tilbake i lenestolen og plasserer føttene på krakken foran deg fremfor på golvet. Kjøp fotskammel så kan du strekke hele kroppen din enten du vil sove middag eller bare hvile godt ut. Dette tillater muskulaturen og leddene å slappe mer av og gir deg en dypere hvile enn om føttene måtte plasseres på golvet med kneet i vinkel. Og hva er vel viktigere enn å beholde helsa lengst mulig?

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.