Billig lenestol på nett/Lenestoler online
topbar.html
23 96 26 00
Kundeservice

Åpningstider

 • Mandag  9:15 - 15:00
 • Tirsdag   9:15 - 15:00
 • Onsdag  9:15 - 15:00
 • Torsdag  9:15 - 15:00
 • Fredag   9:15 - 15:00
 • Lørdag   Stengt
 • Søndag  Stengt

  Laster handlekurv...
  Vis flere filtre
  Rens
  Artikkel 1-32 / 313.
  Sorter etter:

  Farge

  Andre farger Beige Blå Brun Grå Grønn Gul Hvit Lilla Mønstret Natur Oransje Rosa Rød Svart

  Bredde

  Dybde

  Høyde

  Materialer

  Lær eller kunstlær Naturrotting Tekstil Tre

  Funksjon

  Oppreibar Recliner Snurrbar

  Serie

  Bord

  Bordet er et uunnværlig møbel i alle hjem. Det fungerer som et samlingssted i hverdagen og for fest, og vi vil ha det bordet som passer til vårt hjem. Fordi det finnes bord med forskjellige kvaliteter og størrelser, kan det være vanskelig å finne favorittbordet ditt. I stedet for å besøke alle møbelbutikker, er det en god idé å slappe av og å kjøpe sitt bord hjemmefra. Det finnes bord som imøtekommer alle behov, enten det er et kjøkkenbord, spisebord, salongbord eller annet bord. På nettet kan du enkelt velge mellom bord med forskjellig utseende og kvalitet, sammenligne priser og finne det du vil ha til en billig pris. Nå kan du også enkelt kjøp bord online.

  Velge riktig bord

  Når du velger et bord, er det tilrådelig å måle stedet der bordet skal stå slik at du får den riktige størrelsen. Hvis du kjøper et salongbord, er det ofte størrelsen og utseendet på sofaen og et nattbord ønsker å være vakkert og passer til sengen. Hvis du velger spisebord til kjøkken eller spisestue, er det viktig at det er riktig størrelse og form slik at det vil være behagelig og behagelig å bruke. Det er viktig at bordet og stolene passer sammen slik at setehøyden er riktig. Fordi det finnes bordtyper i forskjellige materialer, er det godt å tenke på hvilke behov og krav du og din familie har så det passer alle.

  Billig bord online

  Har du tenkt på å kjøpe et bord til ditt hjem? Vil du finne favorittbordet ditt enkelt og billig? Hos oss ​​på Furniturebox finner du et bredt utvalg av forskjellige bord for alle behov. Du kan velge mellom klassiske og moderne bord i forskjellige størrelser og kvalitet. Vi tilbyr stilige og praktiske møbler til alle hjem til en rimelig pris. Hva venter du på? Kom i gang og kjøp bord.

  Senest besøkte artikler