Kasse
0 varer. Totalt 0 kr
Handlekurv
0
Over 400.000 fornøyde kunder
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Hjørneskrivebord

Filter

Det føles ofte som at vi aldri har plass til alle tingene våre. Samtidig føles det som vi aldri har dem i nærheten når vi trenger dem. Og jo flere møbler for oppbevaring vi skaffer oss jo mindre plass får vi hjemme. Heldigvis er det mulig å få både hyller og skuffer til oppbevaring, overflater og et arbeidsområde i et og samme møbel. Kjøp hjørneskrivebord på nett fra oss og gjør det beste ut av plassen din samtidig som du får et ryddigere og mer praktisk hjem. Hjørnene i hjemmene våre er ofte vanskelige å innrede, så bruk dem til noe praktisk.

Hvordan vil det hjelpe deg?

Et hjørneskrivebord er praktisk til både skriving, lesing og annet arbeid, og passer perfekt som et databord. Uansett om du bruker maskinen til jobb, spill og moro eller begge deler er det viktig å tenke på både sittestillingen og plasseringen i rommet. Kombinert med en stol som passer både deg og skrivebordet vil ryggen og nakken din få det mye bedre enn om du sitter fremoverbøyd over stuebordet. Du kan i tillegg oppbevare det du trenger av papirer og annet utstyr i skuffene og hyllene, og ha alt du trenger innenfor rekkevidde. Du slipper å reise deg konstant for å hente ting, og de andre bordene i hjemmet blir ryddigere.

Finn bordet som passer deg

Vi har et stort og variert utvalg av billige hjørneskrivebord i høy kvalitet, i ulike farger og design. Finn ut hvor stor bordoverflate og hvor mange hyller eller skuffer du har behov for før du bestiller. Mens noen skrivebord er L-formede er andre formet som et triangel, og det er en smakssak om man foretrekker å sitte vendt mot selve hjørnet eller mot en av veggene.