10% på ALT! Kode: 10DEAL Opphører 8/6 23.59
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Veggmontert toalett hvit unikt egg design

1 995,-
Delbetale fra: 137 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
1d 18h 52m 21s
Gjelder for hele sortimentet, og i tillegg for nedsatte produkter. Angi koden i kassen.
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Materiale
MaterialtypeKeramikk
Øvrig
Artikkelnummer945156
FargenavnHvit
Farge

Beskrivelse

Dette egg designet toalettet tilbyr et omfattende utvalg av stiler som passer i alle baderom. Med dette fantastiske skjulte toalettet, har du et toalett som minimerer plassbruk og som er veldig enkelt å montere og rengjøre. Toalettet spyler på en praktisk måte. Egg designet toalettsetet bruker en myk lukkemekanisme som hindrer høyt smelling av lokket på toalettskålen. ved bruk av kun en fingertupp kan lokket lukkes av seg selv. Det design toalettet er laget av kvalitets keramikk for en mange års bruk. Leveringen omfatter: 1 x vegghengt toalett og 1 x toalettsete med myk lukkemekanisme. Sisternen er ikke inkludert. En skjult sisterne er nødvendig når du installerer toalettet. Vennligst sjekk vår butikk for samsvarende sisterne (SKU 140088) for å få ett komplett sett. Det følger ikke med materialer til veggmontering.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle