Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Lagerrensing av hagemøbler - Opptil 50%!

Sett 2stk Kunstig Buksbom Ball med Lavendel 28 cm

Mer fra: Be Basic
549,-
Delbetale fra: 71 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Høyde28 cm
Dybde28 cm
Materiale
MaterialtypePlast
Øvrig
Artikkelnummer946061
VaremerkeBe Basic
FargenavnLillaGrønn
Farge

Beskrivelse

Dette buksbom ball settet, med en diameter på 28 cm, er egnet for både innendørs og utendørs bruk. Det kan plasseres i potter eller plantepotter og kan henges opp hjelp av en kjede. Du kan også dekorere buksbom baller med pyntelys som skal gi et flotte stemning til interiøret eller hagelandskap .   Laget av høykvalitets plast, er dette buksbom ball settet værbestandig og slitesterkt. Med frodig blandet grønn løvverk og lilla lavendel blomster, har vårt sett et autentisk og vakkert utseende.   Leveransen inkluderer 2 stk.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle