Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Pynteputer

 Vis 34 st Pynteputer & pledd på tilbud - Opptil 33%

Våre beste tilbud
Sorter etter
747 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Form
Funksjon
Stil
Utseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Ved å dekorere sitt hjem med tekstiler av forskjellige farger, kan du sette din personlige preg på hvert rom. Dekorative puter på sofaen eller på sengen gir et gjennomtenkt helhetsinntrykk, og gir et løft til ethvert rom. Hos oss kan du enkelt finne billige pynteputer på nettet som er både vakre og komfortable å lene hodet på etter en lang dags arbeid. Vi har puter i forskjellige størrelser, farger og materialer som kan brukes både individuelt eller ved å kombinere dem med hverandre. Enten du er ute etter mønstrede eller enkeltfarget puter, kan du enkelt kjøpe billige pynteputer online her hos oss.

Hvordan velge dekorative puter

Det er et stort utvalg av dekorative puter, og det er egentlig bare ens fantasi og smak som setter grenser. Det du kan tenke på før du kjøper en pute, er å se på hvordan det skal vaskes og om det har et trekk som kan fjernes. Fordelen med avtagbare trekk er at du bare kan vaske dem hvis du søler noe på puten. Fylling i putene kan være enten av fjær, bomull eller syntetiske materiale. Avhengig av hvordan du vil ha puten til å se ut, kan du også velge fyllingen. En fylling av fjær gir en mer luftig og litt tykkere pute, mens en i bomull og syntetisk ser litt flatere ut.

Alt du trenger til hjemmet lett fra nettet

Vi hos furniturebox har et bredt utvalg av møbler og tilbehør som trengs for ditt hjem. Vi har alltid gode priser og kan tilby våre kunder pålitelige leveranser. Du kan enkelt kjøpe dekorative puter i forskjellige størrelser og farger fra oss, uten å måtte gå til en fysisk butikk. Når du ønsker å fornye ditt hjem, er vi det opplagte valget. Kom i gang nå og kjøp pynteputer.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.