Rulleskodde aluminium 110x130 cm antrasitt - Møbler & Interiør - Interiør - Persienner

RULLESKODDEaluminium 110x130 cm antrasitt

PRIS- PRESSET
FÅ IGJEN
2 495
NOK
Delbetale fra: 160 NOK/Måned
Risiko for fort utsolgt!
Forventet levering: 8-12 hverdager
Delbetale fra: 160 NOK/Måned
Varemerke:Be BasicMaterialtype:Aluminium, SkumFargenavn:GråFarge:Artikkelnummer:1158773
Takket være grundig utførelse, nyskapende konstruksjon, de beste materialene og den beste verdien for pengene, vil våre forhåndsbygde rulleskodder være et ideelt valg for ditt hjem. Rullgardinene er laget av høykvalitets aluminiumsplater fylt med polyuretanskum som har spesielle to-lags malingsbelegg (system PU/PA), noe som gjør det mulig for skodder å motstå slitasje og forvitring. Rulleskoddene er designet for å forbedre byggets energibruk, og de kan bidra til å redusere oppvarmingskostnadene om vinteren; mens om sommeren, når solen skinner og utetemperaturen stiger, gir de en hyggelig følelse av svalhet og hvile til de trette øynene i skumringen. I tillegg tilbyr rulleskoddene effektiv beskyttelse mot inntrengere og gir også nok privatliv for deg, noe som gjør at huset ditt blir et sted hvor du kan føle deg komfortabel og trygg, og som gir deg en følelse av ro og ly. Rullegardinene er beregnet for bruk i eksisterende bygninger. Dermed trenger du ingen spesiell forberedelse før installasjon eller endringer i den eksisterende strukturen, da de ikke er integrert i vinduet. Du kan når som helst bestemme deg for å installere de forhåndsmonterte rullegardinene, som kan monteres på vinduet eller direkte på veggen.
Spesifikasjoner
Rulleskodde aluminium 110x130 cm antrasitt
Rulleskoddealuminium 110x130 cm antrasitt
Øvrig
VaremerkeBe Basic
FargenavnGrå
Farge
Mål
Bredde110 cm
Høyde130 cm
Materiale
MaterialtypeAluminium, Skum
Artikkelnummer: 1158773
Forventet levering: 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Helligdager:
    Stengt