Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Can't stop thinking about it?
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Kunstig yuccapalme med potte 90 cm grønn

Mer fra: Be Basic
Mål: H90 cm
895,-
Delbetale fra: 87 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Høyde90 cm
Materiale
MaterialtypePlast
Øvrig
Artikkelnummer945341
VaremerkeBe Basic
FargenavnGrønnHvit
Farge

Beskrivelse

Få litt grønnfarge inn i ditt hjem med denne flotte og livaktige kunstige yucca-palmen. Yucca-planten er 90 cm høy og vil være det perfekte valget i ditt hjem eller på kontoret. Denne planten har 33 blader med perfekte detaljer, noe som gjør at den ser realistisk ut, enda den aldri vil visne. Bladene kommer i varierende farger for å hjelpe på realismen. Denne dekorative og kunstige planten er laget av materialer i høy kvalitet og tåler veldig mye. Den er ideell for de som vil ha pene planter i huset men ikke har tid til å ta vare på dem. Leveransen inkluderer 1 kunstig plante og 1 potte.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle