Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Lagerrensing av hagemøbler - Opptil 50%!

Kunstig stuekala med potte 45 cm rød og gul

Mer fra: Be Basic
Mål: H45 cm
499,-
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Høyde45 cm
Materiale
MaterialtypePlast
Øvrig
Artikkelnummer945315
VaremerkeBe Basic
FargenavnGrønnFlerfarget
Farge

Beskrivelse

Legg til litt grønt i ditt interiør med denne livlige kunstige stuekalaen. Stuekalaen er 45 cm høy og vil være et godt valg for ditt hjem eller kontor. Planten har 9 blader og 3 blomster med perfekte detaljer, noe som gir den et komplett og realistisk utseendet, og planten vil aldri visne. Bladene varierer litt i fargetonene for å hjelpe på realismen. Denne dekorative og kunstige planten er laget av materialer i høy kvalitet og tåler veldig mye. Den er ideel for de som vil ha pene planter i huset men ikke har tid til å ta vare på dem. Leveransen inkluderer 1 kunstig plante og 1 potte.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle