☀️Ready... Set... SUMMER! Opptil 30% på hagemøbler!☀️
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Uttrekkbare kurvskuffer 2 stk 500 mm

895,-
Delbetale fra: 87 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde40.7 cm
Høyde13 cm
Dybde46 cm
Materiale
MaterialtypeMetall
Øvrig
Artikkelnummer943296
FargenavnSølv
Farge

Beskrivelse

Optimalisere lagringsplassen på kjøkkenet med disse holdbare kurvskuffene i metall som er enkle å montere. De vil være et allsidig tillegg til hvilke som helst kjøkkenskap. Takket være fullstendig uttrekkbare løpere med kulelager, kan disse kurvskuffene åpnes og lukkes skånsomt. De er egnet for 50 cm brede kabinetter eller skap, og har en maksimal lastekapasitet på 25 kg for hver. Da de er laget av polert og forkrommet ståltråd, vil disse kjøkkenkurvene være motstandsdyktige mot rust, samt solide og holdbare. De er også avtagbare for enkel rengjøring. Installeringen er virkelig enkel. Leveringen inkluderer 2 kurvskuffer, 2 par skuffeskinner og monteringsutstyr.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle