Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
⛱️ Summer SALE - Opptil 50% på over 500 produkter! ⛱️

Bestikkskuff MDF Hvit Barokkstil

Mer fra: Be Basic
749,-
Delbetale fra: 80 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde33 cm
Lengde51 cm
Høyde27 cm
Materiale
MaterialtypeMDF
Øvrig
Artikkelnummer940376
SerieBe Basic
FargenavnHvit
Farge

Beskrivelse

Denne bestikkskuffen i barokkstil, med et enkelt men likevel elegant design, vil være et dekorativ men også et funksjonelt tillegg til hjemmet ditt, siden du kan bruke det til å oppbevare bestikket ditt organisert eller bruke det som et smykkeskrin for å vise frem og bevare smykker, ringer, anheng og armbånd. Bestikkskuffen har 4 store og dype oppbevaringsrom, hvilket gir godt med oppbevaringsplass. Den er utstyrt med et glasslokk som holder gjenstandene inne i frie for støv, og du vil ha en oversikt over bestikket ditt og kan raskt finne frem det du trenger. Laget av høykvalitets MDF, er bestikkskuffen veldig holdbar.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle