Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Shopp nå & betal om 3 måneder

Kjøkkenhylle

 Vis 291 st Kjøkkenhylle på tilbud - Opptil 45%

Våre beste tilbud
Sorter etter
1253 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Form
Type
Stil
Utseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Et godt utrustet kjøkken er et godt kjøkken, men alt utstyret må også ha et sted å stå når det ikke er i bruk. Du kan løse dette problemet med en kjøkkenhylle.

Gjør kjøkkenet ditt en tjeneste

Vi kan tilby en kjøkkenhylle til ethvert type kjøkken - uansett om du vil ha den stående på gulvet eller hengende på veggen, om du vil ha den åpen eller lukket med dører. Det er viktig at hyllen passer inn med resten av kjøkkenet, og vi har både moderne og klassiske design.

Man får ikke alltid plass til alle kjeler, stekepanner og annet utstyr i skapene. Dessuten er det hverken veldig ryddig eller praktisk å la det ta opp plass på benken. Og selv om du ikke skulle ha dette problemet kan en kjøkkenhylle friske opp kjøkkenet ditt om du bruker den til kokebøker og planter.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.