Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Trådløse LED-stearinlys med fjernkontroll 100 stk varmhvit

Mer fra: Be Basic
1 595,-
Delbetale fra: 119 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde1.5 cm
Lengde1.5 cm
Høyde10 cm
Materiale
MaterialtypePlast
Øvrig
Artikkelnummer1147172
VaremerkeBe Basic
FargenavnTransparent
Farge

Beskrivelse

Våre klem-på LED-stearinlys gir en varm stemning og atmosfære. De er perfekt for juletre, bursdagsfest, bar, restaurant, så vel som hvor som helst som trenger dempet belysning. LED-stearinlysene har en tidsfunksjon og to forskjellige lysmodus, flimrende og kontinuerlig belysning. Lysflimmer-modusen skaper myk blinkende belysning og gir julestemning. Derfor vil disse julestearinlysene uten ild definitivt være en flott julegave til familie og venner denne kommende julen. Leveransen inkluderer 100 LED-stearinlys med klips og en fjernkontroll.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle