Rullegardin blackout 120 x 230 cm Beige - Møbler & Interiør - Interiør - Gardiner & gardinoppheng

RULLEGARDINblackout 120 x 230 cm Beige

Daily price
795
NOK
Delbetale fra: 82 NOK/Måned
Variant:Rullegardin blackout 120 x 230 cm Beige
Forventet levering: 8-12 hverdager
Delbetale fra: 82 NOK/Måned
Varemerke:Be BasicMaterialtype:PolyesterFarge:Fargenavn:BeigeArtikkelnummer:945121Se alle spesifikasjoner

Blackout rullegardiner er en perfekt løsning for 100% lys reduksjon. Dette gjør dem til det ideelte valget for å blokkere innkommende lys i alle rom i hjemmet eller på kontoret. Perfekt for soverommet!

Baksiden av rullegardinen er belagt med et termisk-sølvfarget lag. Dette laget blokkerer ikke bare innkommende lyse fullstendig, men med sine termiske egenskaper holder den også rommet ditt varmere om vinteren og kjøligere om sommeren.

Takket være den medfølgende monteringstilbehør er disse rullegardinene enkel å installere og bruke. Enten installere rullegardinen på vegg eller tak med medfølgende skruer og plugger eller heng rullegardinen fra en hylle i vinduet. Trekkesnoren kan monteres enten på venstre eller høyre side.

Legg merke til at størrelsen angitt er størrelsen på stoffet. Bredden av toppskinnen inkludert monteringsutstyr vil være 3 cm bredere enn bredden av rullegardinen.

Leveransen inkluderer 1 x 120 cm PVC-plast bunnskinne, 1 x 120 cm topp aluminiumsskinne, 100% polyester rullegardin med sølvfarget reflekterende belegg, 2 x braketter, 2 x kroker, 1 x trekkesnor, 4 x skruer og 4 x veggplugger.

ADVARSEL: Små barn kan bli kvalt av løkkene på snorene, kjedene og de indre snorene som styrer produktet. For å unngå kvelning og forviklinger, hold snorene ute av rekkevidde for små barn. Snorene kan bli viklet rundt halsen på barn. Flytt senger, barnesenger og møbler vekk fra vinduet og gardinsnorene. Ikke bind snorene sammen. Pass på at snorene ikke vrir seg og skaper en løkke.

 • Trekkesnor: Hvit
 • Rullegardin Farge: Beige
 • Rullegardin dimensjoner:120 x 230 cm (B x H)
 • Trekkesnor Lengde: 180 cm
 • Materiale: 100% Polyester
 • Metalskinne Diameter: 18 mm
 • Stoff: Polyester: 100%
Spesifikasjoner
Rullegardin blackout 120 x 230 cm Beige
Rullegardinblackout 120 x 230 cm Beige
Øvrig
VaremerkeBe Basic
SerieOrtrun
Bredde120 cm
Lengde120 cm
Høyde230 cm
Dybde120 cm
FargenavnBeige
Farge
MaterialtypePolyester
Artikkelnummer: 945121
Forventet levering: 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Helligdager:
  Stengt