Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Veggklokke metall 40 cm gylden

Mer fra: Be Basic
649,-
Delbetale fra: 75 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde40 cm
Lengde40 cm
Materiale
MaterialtypeMetall
Øvrig
Artikkelnummer1147107
VaremerkeBe Basic
FargenavnGull
Farge

Beskrivelse

Bring et midtpunkt i rommet ditt med vår fantastiske gyldne veggklokke i metall! Denne veggklokken har romerske tall, og er virkelig fantastisk stykke og vil være et flott tillegg til interiøret. Klokken har en solid konstruksjon laget av metall, noe som gjør den svært holdbar. Utstyrt med kvartsbevegelser er klokken nøyaktig når det gjelder å holde tid. Takket være den store gyldne skivefronten så vel som de klare romertallene, kan klokken leses tydelig selv over lange avstander. Den kan enkelt henges på veggen.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle