Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Kunstgress 1,5x5 m /20-25 mm grønn

Mål: D500 cm
1 695,-
Delbetale fra: 123 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Dybde500 cm
Materiale
MaterialtypePlast
Øvrig
Artikkelnummer946073
FargenavnGrønn
Farge

Beskrivelse

Dette 20-25 mm høye kunstgresset kan brukes til å skape en plen som ikke bare er vedlikeholdsfritt, men vil være grønn hele året. Det vil være et praktisk samt dekorative tillegg til terrassen, hagen eller balkongen. Dette svært tette kunstgresset ligner naturlig gress og vil blande seg med det omgivende miljøet perfekt takket være kombinasjonen av fire bunkefarger. Det er også veldig mykt og behagelig å ta på. Den tunge, men fleksible bakken gjør at gresset forblir på plass, og det er lett å kutte til enhver ønsket størrelse. Takket være det UV-resistente materialet av høy kvalitet, vil ikke den kunstige plenen falme og være svært holdbar.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle