Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

CARRIE Marmorplate 36x36 Hvit

Brett i hvit marmor. Mål: L36 B36 H2 cm.
549,-
Delbetale fra: 71 NOK/Måned
Gjør dine valg
Grønn
+ 100 NOK
Hvit
+ 0 NOK
Velg fargenavn
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde36 cm
Lengde36 cm
Høyde2 cm
Materiale
MaterialtypeMarmor
Øvrig
Artikkelnummer581660
FargenavnHvit
Farge

Beskrivelse

Med et vakkert marmorbrett setter du enkelt gullkant på tilværelsen uansett miljø. Bruk det som et vakkert ostebrett eller som underlag for innredningsdetaljer. Et marmorbrett blir et dekorativt innslag i hjemmet til og med når det ikke er i bruk. Marmor er et naturmateriale, hvilket gjør at hvert eksemplar er unikt. Variasjoner i nyanser, marmorering og glans kan derfor forekomme, noe som jo er en del av sjarmen med naturstein. CARRIE Marmorbrett finnes i flere farger og størrelser.

Brett i hvit marmor.

Vedlikeholdsråd
Tåler ikke oppvaskmaskin. Marmoroverflaten bør behandles før bruk, brettet bør behandles før bruk, kombiner derfor gjerne med SOFTCARE Stenbeskyttelse.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle