Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

CARRIE Marmorplate 16x16 Grønn

Plate i grønn marmor. Mål: L16 B16 H2 cm.
449:-
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde16 cm
Lengde16 cm
Høyde2 cm
Materiale
MaterialtypeMarmor
Øvrig
Artikkelnummer581573
FargenavnGrønn
Farge
KampanjeVåre beste spring deals

Beskrivelse

Med en vakker marmorplate setter du enkelt gullkant på atmosfæren uansett miljø. Bruk den som et vakkert ostefat eller som underlegg for innredningsdetaljer. En marmorplate blir et dekorativt innslag i hjemmet også når den ikke brukes. Marmor er et naturmateriale, hvilket gjør hvert eksemplar unikt. Forskjeller i nyanser, marmoreringer og glans kan derfor forekomme, noe som er en del av sjarmen hos naturstein. CARRIE Marmorplate finnes i flere farger og størrelser.

Plate i grønn marmor.

Vedlikeholdsråd
Tåler ikke oppvaskmaskin. Marmorplaten bør behandles før bruk, kompletter derfor med SOFTCARE Steinbeskyttelse. Merk at vi ikke anbefaler softcare Steinbeskyttelse til overflater som kommer i regelmessig kontakt med matvarer.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle