Akkurat nå! Fri frakt på alt*

Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Handlekurv
0
Kasse

Marmorplater

45Produkter
Populære filter:
Sorter etter
Filter
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Serie
Stil
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Farge
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Marmor er et materiale som har eksistert i alle år. Grunnen til dette er antakelig at det er såpass slitesterkt at det omtrent aldri går i stykker. Men dette er selvsagt ikke den eneste fordelen med marmor, en av de største fordelene er det fantastisk flotte utseendet. Marmor har et av de mest klassiske inntrykkene av alle materialer, og du er således sikker på at du kommer til å imponere venner om du serverer et herremåltid på en marmorplate. Du kan selvsagt få kjøpt marmorplater online hos Furniturebox. Her finner du alle typer marmorplater, fra forskjellige graderinger til forskjellige farger.

Et moderne og naturlig uttrykk

Marmorplater er enkle å vedlikeholde og lette å rengjøre. Ved å samle de fine tingene dine på en marmorplate, skaper du enkelt en harmonisk dekorasjon til hjemmet ditt. Marmor er såpass hardt og anti-klebrig at selv om du søler noe klissete på platen vil ikke dette feste seg. På bakgrunn av dette har marmor en svært god funksjon som matserveringsobjekt. Selv om de praktiske egenskapene er åpenbare, er de selvsagt ikke slik at de estetiske egenskapene ikke er tilstede. Snarere tvert imot, så har marmor det kanskje mest klassiske preget av alle materialer man får i forskjellige typer matserveringsplater. Det er faktisk også mulig å servere måltider direkte på disse platene, slik at man slipper å bruke en askjett.

Kombiner det vakre med det praktiske

For å gi hjemmet ditt et noe mer moderne uttrykk, kan du gjerne prøve å kombinere flere marmorplater i ulike størrelser, i ulike farger eller ton-i-ton. Dette kan gi et enda mer estetisk preg, som garantert vil imponere besøkende. Så spørsmålet er enkelt, hva venter du på? Kjøp marmorplater hos Furniturebox nå da vel, du vil garantert ikke bli skuffet.