Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Deal alert - fri frakt på hele sortimentet*
Opphører om:
2d 18h 5m 35s

Marmorplater

 Vis 7 st Marmorplater på tilbud - Opptil 25%

Våre beste tilbud
Sorter etter
112 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Marmor er et materiale som har eksistert i alle år. Grunnen til dette er antakelig at det er såpass slitesterkt at det omtrent aldri går i stykker. Men dette er selvsagt ikke den eneste fordelen med marmor, en av de største fordelene er det fantastisk flotte utseendet. Marmor har et av de mest klassiske inntrykkene av alle materialer, og du er således sikker på at du kommer til å imponere venner om du serverer et herremåltid på en marmorplate. Du kan selvsagt få kjøpt marmorplater online hos Furniturebox. Her finner du alle typer marmorplater, fra forskjellige graderinger til forskjellige farger.

Et moderne og naturlig uttrykk

Marmorplater er enkle å vedlikeholde og lette å rengjøre. Ved å samle de fine tingene dine på en marmorplate, skaper du enkelt en harmonisk dekorasjon til hjemmet ditt. Marmor er såpass hardt og anti-klebrig at selv om du søler noe klissete på platen vil ikke dette feste seg. På bakgrunn av dette har marmor en svært god funksjon som matserveringsobjekt. Selv om de praktiske egenskapene er åpenbare, er de selvsagt ikke slik at de estetiske egenskapene ikke er tilstede. Snarere tvert imot, så har marmor det kanskje mest klassiske preget av alle materialer man får i forskjellige typer matserveringsplater. Det er faktisk også mulig å servere måltider direkte på disse platene, slik at man slipper å bruke en askjett.

Kombiner det vakre med det praktiske

For å gi hjemmet ditt et noe mer moderne uttrykk, kan du gjerne prøve å kombinere flere marmorplater i ulike størrelser, i ulike farger eller ton-i-ton. Dette kan gi et enda mer estetisk preg, som garantert vil imponere besøkende. Så spørsmålet er enkelt, hva venter du på? Kjøp marmorplater hos Furniturebox nå da vel, du vil garantert ikke bli skuffet.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.