Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Hannibal Spisegruppe 120 cm med 2 Benker

3 995:-
Del opp din betaling : 229 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer943915
FargenavnBrun
Farge
StilIndustriellRustikk
UtseendeTreMetall

Beskrivelse

Dette barsetteti antikk stil, bestående av ett bord og to benker, oser av en industriell sjarm og passer til et bredt utvalg av bruksområdet, for eksempel boliger, barer, kafeer, etc. Barsettet er laget av gjenvunnet heltre som er hentet fra bjelker, gulv og støttebjelker fra gamle bygninger som har blir revet ned. Det kan derfor bestå av forskjellige typer tre som sheesham (rosentre), furu, teak, bøk, eik, seder, mango, akasie, osv. Dette betyr at det gjenvunnede treet beholder egenskapene til disse forskjellige typene tre. Gjenvunnet tre er allerede eldret, forvitret og tørket, slik at det ikke krymper eller bøyer seg. De vakre trekornene gjør hvert møbel unikt og litt annerledes enn det neste. Tegn på slitasje og synlig kornstruktur gir også hvert barsett sin egen historie og et unikt utseende. Hvert trinn i prosessen utføres med størst omhu, enten det er polering, maling eller lakkering. Den sterke pulverlakkerte stål X-rammen og den ekstra brede basen gir barsettet stødighet og stabilitet. Fotstøtten lar deg sitte komfortabelt på benkene. Enkel montering. Viktig merknad: Farger kan variere fra møbel til møbel, hvilket gjør våre produkter unike; leveransen er tilfeldig.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle