Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Svart spisebord

 Vis 302 st Spisebord på tillbud - Opptil 48% rabatt!

Våra bästa spring deals
Populære filter:
Sorter etter
261Produkter
  • Farge:Svart
Filter(1)
Sorter etter Mest populære
Antall sitteplasser
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Antall stoler
Serie
Utseende
Form
Funksjon
Farge (1)
Stil
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Type
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Våra bästa spring deals
Forventet levering inden 10 hverdage
Et svart spisebord skaper fine kontraster til en lys innredning eller de lyse veggene. Du trenger ikke male spisebord svart. Furniturebox har forskjellige spisebord i ulike utførelser, stiler, modeller og materialer der du garantert vil finne et bord som som passer til akkurat deg. Hvorfor ikke velge et svart rundt bord til spisestuen din, for å skape et mer sosialt og hyggelig miljø der man kan sitte over en lengre stund. Når du velger et svart spisebord, se gjerne på bena. Et sort spisebord med stålben skaper en annen effekt i rommet enn et rundt svart spisebord med svarte ben.
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.