Valentine gift 14% EKSTRA rabatt på alt! Kode: LOVEFB
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Spisebord heltre indisk rosentre 80x80x77 cm

1 995:-
Del opp din betaling : 137 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
14% ekstra rabatt! Kode:
1d 20h 28m 45s
Valentines gift 14% på alt
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer945547
FargenavnBrun
Farge
FormRektangulær
StilRustikkLandlig

Beskrivelse

Vårt unike spisebord i heltre indisk rosentre utstråler en gammeldags sjarm og gir et særegent tilbehør til hjemmet med sitt unike design. Bordet er laget av heltre indisk rosentre, som er solid, holdbart og vakkert. Indisk rosentre er et tropisk løvtre som er berømt for sine rike korn, og også kjent som palisander. Hvert trinn i prosessen utføres med den største omhu, enten det er polering, maling eller lakkering. Håndverket og de vakre trekornene gjør hvert bord unikt og litt annerledes enn det neste. Det har en kraftig bordplate, og den enkle elegante stilen gir det lille ekstra til din hverdagsmiddag. Varen er allerede montert; ingen montering er nødvendig. Viktig merknad: Farger og kornstruktur kan variere fra møbel til møbel, noe som gjør våre spisebord unike; hvert bord leveres med tilfeldig mønster.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle