KAVATSpisebord 140 Tre/Svart

5 995
NOK
Delbetale fra: 321 NOK/Måned
Variant:KAVAT Spisebord 140 Tre/Svart
Forventet levering: 12-20 hverdager
Delbetale fra: 321 NOK/Måned
Se alle spesifikasjoner

KAVAT er et vintageinspirert spisebord med gjennomtenkte detaljer. Bordplaten er laget av voksbehandlet resirkulert alm som gjør hvert bord er unikt med sine egne små merker og synlige slitasjer, og understellet er laget av solid metall. Bordet får deg til å tenke på en bistro-restaurant i Paris og passer perfekt til et vintage eller shabby chic-inspirert hjem. Bordet fås i flere størrelser og varianter og passer veldig godt til stolene med samme navn.

Spisebord i metall og gjenvunnet alm. Mål: L140 B90 H75 cm.

Spesifikasjoner
KAVAT Spisebord 140 Tre/Svart
KAVATSpisebord 140 Tre/Svart
Mål
Bredde90 cm
Lengde140 cm
Høyde75 cm
Mål mellom ben131
Materiale
MaterialtypeRustik alm
BehandlingVoksbehandlet
BordplateVoksbehandlet gjenvunnet alm
Antall
Sitteplasser4 st
Øvrig
VaremerkeFactory Fellow
SerieKAVAT
FargenavnBrun
Farge,
Farge ben
FormRektangulær
UnderstellMetall
StilIndustriell
UtseendeTre, Metall
Artikkelnummer: 130390
Forventet levering: 12-20 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Helligdager:
    Stengt
Factory Fellow
Factory Fellow
Factory Fellow - uttrykksfulle industrimøbler

Factory Fellow tilbyr et bredt utvalg av moderne og nedstrippa møbler. Skinndetaljer, bleke fargepaletter er kjennetegnet for det prisgunstige varemerket og du kan ikke gjøre feil med dette valget. De sterke og harde detaljene kan løfte et helt rom og Factory Fellow vil skape en herlig atmosfære med sine møblene - uansett hvilket rom du velger å innrede.

Gi rett følelse - til hjemmets alle rom

Factory Fellow er inspirert av Brooklyns karakteristiske bygninger og tilbyr tøft, rått og upolert interiør. Her finner du møbler i forskjellige materialer, rustikk resirkulert tre som passer veldig godt med de bleke fargene og rustfrie metaller. Du kan blande og matche materialene og skape et avslappet inntrykk uten å miste de tøffe detaljene i innredningen.

Bestill online hos oss på Furniturebox

La den industrielle stilen være en del av ditt hjem og bestill favorittene dine allerede i dag. Gjør et trygt og enkelt kjøp hos oss på Furniturebox med bare noen få klikk. Velg mellom forskjellige prisgunstige sofaer, bord, stoler og oppbevaringsmøbler.

Mer fra: Factory Fellow