Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Flinga Barbord 117x57 cm

1 995:-
Del opp din betaling : 137 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde57 cm
Lengde117 cm
Høyde105 cm
Materiale
MaterialtypeMDF
Øvrig
Artikkelnummer939996
FargenavnKromHvit
Farge
FormRektangulær
StilTidløs
UtseendeMetallKromHvitt Tre

Beskrivelse

Dette stående barbordet i høyglans er et perfekt alternativ for små leiligheter med begrenset plass. Det moderne designet gjør bordet til et chic tilbehør til kjøkkenet eller spisestuen.Takket være den solide, høyglansede bordplaten i MDF, er den enkel å holde ren. De 2 stålføttene og sidestativet av MDF gir bordet optimal stabilitet. Du vil garantert føle deg mer komfortabel og nyte å sitte ved dette blanke barbordet når du drikker vin eller kaffe.I tillegg har det hvite barbordet en ideell høyde og et spesielt design som garantert vil komplementere dekorasjonen i huset.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle