Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Dornach Barbord 180x70 cm

3 995:-
Del opp din betaling : 229 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde70 cm
Lengde180 cm
Høyde107 cm
Øvrig
Artikkelnummer941872
FargenavnBrun
Farge
FormRektangulær
StilIndustriell

Beskrivelse

Dette barbordet gir et flott tillegg til kjøkkenet eller spisestuen. Bordplaten er laget av gjenvunnet teak, som er solid, stabilt, holdbart og vakkert. De robuste stålbenene øker bordets robusthet og legger til industriell stil. Hvert trinn i byggeprosessen utføres med den største omhu, enten det er polering eller lakkering. Barbordet er enkelt å montere. Viktig merknad: Farger og kornstruktur kan variere fra stykke til stykke, noe som gjør hvert element unikt og litt annerledes enn det neste. Hvert element leveres med tilfeldig mønster.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle