Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Contres Barbord 180x70 cm

2 995:-
Del opp din betaling : 183 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde70 cm
Lengde180 cm
Høyde107 cm
Øvrig
Artikkelnummer941722
FargenavnBrun
Farge
StilIndustriell

Beskrivelse

Dette kule barbordet har et industrielt utseende og vil være et flott tilbehør til kjøkkenet eller spisestuen. Barbordet er laget av heltre indisk rosentre. Indisk rosentre er også kjent som palisander, et tropisk løvtre som har en rik fiberstruktur. Det er helt håndlaget og de vakre fibrene gjør hvert møbel unikt og litt forskjellig fra hverandre. De sterke stålbenene gjør barbordet svært stødig og holdbart, og forsterker den spektakulære, industrielle stilen. Monteringen er enkel. Viktig merknad: Farger kan variere fra stykke til stykke, hvilket gjør hvert bord unikt; leveringen er tilfeldig.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle