Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Fotballbord mini 69x37x62 cm lønnetre

Brun
749,-
Delbetale fra: 80 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde37 cm
Lengde69 cm
Høyde62 cm
Materiale
MaterialtypeStålMDF
Øvrig
Artikkelnummer1179128
FargenavnBrun
Farge

Beskrivelse

Vert for et profesjonelt fotballspill i ditt eget hjem. Plasser bare fotballbordet ditt på rommet og begynn å spille! Det vil gi mye moro i enhver situasjon, perfekt for hjemmelekerom, arkader og andre underholdningsområder. Dette fotballbordet passer for en-mot-en-konkurranse eller spill i grupper. Bordet er laget med solide MDF- og forkrommede stålstenger for å holde bordet i bruk i mange år fremover. Den har 6 rader for å tillate 3 rader per lag, 9 røde spillere og 9 blå spillere, samt en koppholder i hver ende for å holde seg hydrert når konkurransen blir intens. Den er utstyrt med fleksible glidespelerstenger med sklisikre håndtak, og gir et enkelt og behagelig grep. Et komplett fotballspillbord leveres, inkludert 2 mål, 2 baller, 2 resultattavler, 6 spillerstenger og 18 spillere.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle