Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Fotballbord 118x95x79 cm svart

Svart
1 995,-
Delbetale fra: 137 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde95 cm
Lengde118 cm
Høyde79 cm
Materiale
MaterialtypeStålMDF
Øvrig
Artikkelnummer1179063
FargenavnSvart
Farge

Beskrivelse

Vær vert for et profesjonelt fotballbordspill i ditt eget hjem med dette fotballbordet. Det vil gi moro til enhver situasjon, perfekt for hjemmelekerom, arkader og andre underholdningsområder. Dette fotballbordet passer for en-mot-en-konkurranse eller spill i grupper. Dette bordet med en realistiske utforming av spillefeltet, tribunen, spillerne og målene får deg til å føle deg som om du er på en ekte fotballstadion. Målet på det trykte spillfeltet samsvarer med den offisielle turneringsstandarden, noe som gir deg en realistisk spilleropplevelse. Den har 8 rader for å tillate 4 rader per lag, 11 svarte spillere og 11 blå spillere, samt en koppholder i hver ende for å holde seg hydrert når konkurransen blir intens. Dette bordet er laget med en solid MDF og forkrommet stålstang, og kan sikre mange års pålitelig bruk. I tillegg er benene justerbare i høyden for mer fleksibilitet. Et komplett fotballspillbord leveres, inkludert 2 mål, 2 fotballer, 2 resultattavler, 8 spillerstenger og 22 spillere.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle