Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Stablebare salongbord 3stk svart marmor effekt herdet glass

Mer fra: Be Basic
Svart
2 695,-
Delbetale fra: 169 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde42 cm
Lengde42 cm
Høyde41.5 cm
Materiale
MaterialtypeHärdat glas
Øvrig
Artikkelnummer1176449
VaremerkeBe Basic
FargenavnSvart
Farge
FormFirkantet

Beskrivelse

Dette stablebare salongbordsettet i 3 deler er det perfekte alternativet for små leiligheter eller der plassen er noe begrenset. Det moderne designet gjør bordsettet til et elegant tillegg i din stue eller soverom. Bordene er multifunksjonelle. De kan brukes i stuen som en praktisk overflate for å sette dine drinker eller andre nødvendigheter du trenger nær hånden. Du kan også ta med en av dem inn i soverommet ditt for bruk som et unikt nattbord! Bordene er laget av herdet sikkerhetsglass. Takket være bordenes forskjell i størrelse, kan dette settbordet ikke bare oppfylle dine behov, men gir også ekstra plass og enkel lagring når de mindre bordene er skjult under den større. Leveransen inkluderer tre stablebare salongbord.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle