Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Salongbord 100x60x40 cm heltre mango

Mer fra: Be Basic
Beige
1 995,-
Delbetale fra: 137 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde100 cm
Høyde60 cm
Dybde40 cm
Materiale
MaterialtypeMassivt Mangoträ
Øvrig
Artikkelnummer1177610
VaremerkeBe Basic
FargenavnBeige
Farge

Beskrivelse

Dette tidløse salongbordet, med håndskårede detaljer, vil være et særegent tillegg til innredningen! Salongbordet er laget av heltre mango, et løvtre med tett kornstruktur. Kraftig mangotre har ikke bare styrken til å bære vekten, men motstår også slitasje over tid. Hvert trinn i prosessen utføres med største omhu, enten det er polering eller lakkering. Det utsøkte håndverket og de iøynefallende håndskårede detaljene gjør hvert møbel særegent og litt forskjellig fra det neste. I tillegg er det utstyrt med en skuff og 2 åpne rom, og tilbyr dette god lagringsplass for forskjellige småting. Bordet er enkelt å montere. Viktig merknad: Farger kan variere fra møbel til møbel, noe som gjør hvert bord unikt; hvert bord leveres med tilfeldig mønster.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle